Preporučila bih ovaj program zbog načina vođenja i individualnog pristupa sudionicima, odlično osmišljenog redosljeda i same promjene u nama koja je bila vidljiva tijekom ovih 9 modula.

Petra Keser, Zagreb

Kroz program sam osnažila svoje kapacitete i dobila fantastične alate za rad u timu, a sve to na jednostavan i ležeran način, bez težine i suhoparnosti.

Jana Savić Rastovac, Beograd

Program za menadžere je bio usmjeren na konkretne izazove i dao jasna i praktična znanja kao i bolje razumijevanje načina funkcioniranja suradnika.

Tomislav Gašparić, Zagreb

Ana-Marija je kao trener odlična i stručna, animira grupu i koristi vrlo aktuaelnu metodologiju i pristup. Dobar je bio balans teorije, kreativnih vežbi i primera koji su veoma korisni za naš svakodevni rad.

Sandra Živković, Beograd

Nakon naših edukacija prihvaćam ljude onakvima kakvi jesu, sa svim njihovim vrlinama i manama, dakle poštujem različitosti.
Marija Ivanović, Metković

Na Vašim edukacijama sam stekla više hrabrosti i samopouzdanja. Tako će mi i čaša češće biti polupuna, dok je prije uvijek bila poluprazna.
Dragica Ljuština, Pazin 

Uvijek nam dajete nove poticaje, motivaciju i znanja na jedan lijep i ležeran način. 
Antonija Jelić, Umag

Dobila sam drugačiji kut gledanja za situacije gdje sam mislila da on ni ne postoji, a s njim je došla i spoznaja da nije sve uvijek onako kako se čini na prvu. Također, dobila sam osjećaj da su moje mišljenje, kritika i nezadovoljstvo uvaženi u trenucima kad sam mislila da apsolutno nikoga nije briga za moje mišljenje i stavove. To mi puno znači.
Jana Markušić Matanović, Slavonski Brod

Vaš vedar duh i optimizam mi je uvijek davao novu snagu za rad i ideju kako na nov način komunicirati s klijentom, zatražiti preporuku te vještinu kako izdržati nečije nezadovoljstvo i amortizirati ljutnju ...
Zunkica Zorić, Split

Hvala na vedrini, humoru, stručnim savjetima  i nastojanju da sa edukacija odlazim veselija i da se bolje i poletnije osjećam. To mi je svakako pomoglo u poslovnom i privatnom životu.
Marija Radenić Bačaj, Daruvar

Lakoća kojom stvarate od šutljivca govornika, od neodlučnog vođu, umijeće je koje imaju vrlo rijetki.
Gordana Kralj, Zagreb

Par puta si iz mene izvukla iskrenost koju nisam inače bila sklona dijeliti, a jako mi je godila. Prepoznajem u sebi odgovorniju, asertivniju i samopouzdaniju osobu. Je li preiskreno i neskromno reći da mi se ta osoba sviđa? Dobar dio u toj mojoj izgradnji zauzimaš ti.
Jadranka Blažević, Split

Vi si me naučili da ne sjedam u zadnji red. Stigla sam negdje do sredine. Još uvijek nisam za prve redove, ali sam dosta napredovala. Hvala Vam!
Danijela Jukić , Bjelovar

Vaše edukacije su na mene utjecale i poslovno i privatno. Zahvaljujući njima, danas sam bolja osoba - sigurna u sebe, uspješna, cijenjena, voljena i imam krasnu obitelj koja je kroz mene također dobila dio Vaših edukacija.
Alenka Defar, Poreč