zanimanje, zvanje, certifikati
edukator i coach
dipl. socijalni pedagog
Specijalizant Transakcijske analize
Coaching certifikat – Hexagon, UK
Qualifikation fur professionelle Beratung, Initial, DE
međunarodni SDI certifikat - level 1 & 2
 

Kao dipl. socijalni pedagog, prvih 8 godina profesionalnog rada bavi se odgojem djece i maloljetnika, obiteljskim savjetovanjem, suportivnim radionicama s oboljelim osobama te stručnim radionicama za nastavnike kroz tijela socijalne skrbi, prosvjete i nekoliko nevladinih organizacija. Profesionalno iskustvo stiče u RH i SAD-u.

Sljedećih 8 godina radi kao interni trener i coach u jednoj kompaniji te organizira i vodi soft-skills treninge za zaposlenike na području cijele RH. U navedenom razdoblju održala je preko 400 edukacija na 30-tak različitih tema te vodi coaching za visoki i srednji menadžment. Također, u međuvremenu sudjeluje kao gost-predavač u „train the trainer“ programu.

Završila je naprednu edukaciju iz transakcijske analize (TA) te ima preko 1200 sati dodatnih edukacija, osobnog rasta i razvoja i supervizija. Sudjelovala je na 50-tak specijaliziranih edukacija i radionica, a kao predavač i/ili član organizacijskog odbora na nekoliko konferencija i kongresa (konferencija SPUH-a, „Nijanse psihoterapije“, kongres Socijalnih pedagoga, Ljetna škola transakcijske analize...)

2013. samostalno pokreće „Što ako ipak“ d.o.o. gdje radi kao edukator i coach a tvrtke i organizacije s područja Hrvatske i regije.

Od 2014. je redovni suradnik  portala Lider gdje u rubrici „poslovna znanja“ odgovara na pitanja čitatelja vezana uz poslovne izazove - lider.media