zanimanje, zvanje, certifikati
edukator i poslovni coach
dipl. socijalni pedagog
Specijalizant Transakcijske analize - edukacijski smjer
Coaching certifikat – Hexagon, UK
Qualifikation fur professionelle Beratung, Initial, DE
međunarodni SDI certifikat - level 1 & 2
 

Kao dipl. socijalni pedagog, prvih 8 godina profesionalnog rada bavi se odgojem djece i maloljetnika, obiteljskim savjetovanjem, suportivnim radionicama s oboljelim osobama te stručnim radionicama za nastavnike kroz tijela socijalne skrbi, prosvjete i nekoliko nevladinih organizacija. Profesionalno iskustvo stiče u RH i SAD-u.

Sljedećih 8 godina radi kao interni trener i coach u internacionalnoj kompaniji te organizira i vodi soft-skills treninge za zaposlenike na području cijele RH. U navedenom razdoblju održala je preko 400 edukacija na 30-tak različitih tema te vodi coaching za visoki i srednji menadžment. 

Završila je naprednu edukaciju iz transakcijske analize (TA) te ima preko 1200 sati dodatnih edukacija, osobnog rasta i razvoja i supervizija. Sudjelovala je na 50-tak specijaliziranih edukacija i radionica, a kao predavač i/ili član organizacijskog odbora na nekoliko konferencija i kongresa (konferencija SPUH-a, „Nijanse psihoterapije“, kongres Socijalnih pedagoga, Ljetna škola transakcijske analize...)

2013. samostalno pokreće „Što ako ipak“ d.o.o. gdje radi kao edukator i poslovni coach za tvrtke i organizacije s područja Hrvatske i regije. U tih gotovo 10 godina rada kroz privatnu praksu, doprinijela je razvoju 30-tak različitih kompanija od kojih ju je većina angažirala na više programa, ponekad i nekoliko godina za redom.Vidi to kao potvrdu kvalitete svog rada no i olakotnu okolnost budući da joj marketing nije jača strana.

Nakon 17 godina iskustva i dalje voli svoj posao i radi ga s vedrinom i entuzijazmom!